pansiyon otel ara

Özel Arama

Bodrum Sysyphos Pansiyon


Pansiyonumuzda 20 adet oda bulunmaktadır. Odalarımızda sıcak ve soğuk su vardır. Haftada iki kere oda temizliği gerçekleştirilir.Odalarımızda klima bulunmamaktadır. Bulunmamasındaki neden odalarımızda klimaya gerek kalmamasıdır. Batıdan esen rüzgar odalarımızda doğal klima etkisi yapmaktadır. Verdiğimiz pikelerin yanına ek olarak battaniye de vermekteyiz, ihtiyacınız olabilir. Pansiyonumuzun binası bundan yaklaşık 200 yıl önce yapılmıştır. Bu yüzden kendine özgü bir mimarisi bulunmaktadır ve denize sıfır olarak yapılmıştır.


Deniz üzerinde gün batımlarıyla gecelerin unutulmaz olacağını garanti ederiz. Geceleri aynı zamanda deniz kenarına çektiğimiz masalarımızda gün batımını izlerken yemek de yiyebilirsiniz.Balıklarımız ve mezelerimiz oldukça güzel ve tazedirler. Yemek istediğiniz balığı seçebilirsiniz. Sadece yöremize ait mezeler arasında da seçiminizi yapabilirsiniz (örneğin köpoğlu gibi). Birkaç deniz kenarında gün batımı ve harika yemek, sonunda diğer tatillerinizi başka yerde geçirdiğiniz için pişman olacaksınız ve bu sadece başlangıç olacak.


Denizimiz Mavi Bayrak sahibidir. Mavi Bayrak Türkiye kıyılarında, sahilin standarını belirleyen bir uygulamadır. Denizin temizliği konusunda bilgi verdiği gibi sahilin kendisi hakkında da bilgi vermektedir (sahilde köpek bulunmadığı gibi). Denizimizde hoşunuza gittiğinde, bir sonraki tatilinizde yeniden gelmek için plan yapıyor olacaksınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...