pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM ÇAKIR MOTEL


TÜRKİYE'NİN TATİL BAŞKENTİ, CENNET BODRUM'UMUZUN EN GÜZEL BELDELERİNDEN BİRİ OLAN ORTAKENT-YAHŞİ BELDESİNDE YER ALAN MOTELİMİZ KENDİNE AİT PLAJI, KLİMALI ODALARI VE RESTAURANTIYLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNİZDEDİR.

Bodrum Ortakentte olan motelimiz aile işletmesi olup 1987'den beri siz degerli müşterilerimize aile ortamında hizmet vermektedir. Bu sene yenilenmiş oda ve görüntüsüyle aynı hizmet anlayışıyla sizlerin tatilini huzur içinde geçirebileçeğiniz bir ortam sunmaktadır.Bodrumun en temiz denizine sahip olan Ortakent/Yahşi sahilinde bulunan motelimizin sahilde kendine ait ılgın ağaçları eşliğinde güzel ve sakin bir plaja sahiptir.Zengin Türk, yerel mutfağı ve meze çeşitleriyle restaurantımız ve motel işletmemiz yarım pansiyon olarak hizmet vermektedir.Odalarımızda,24 saat sıcak su,Klima,Tv,uydu yayını,fön makinası mevcuttur.Sizleri misafir etmekten mutluluk duyaçağımızı belirtir huzur içinde bir tatil için aile işletmemize bekleriz.


İyi tatiller.

Çakır MOTEL
MOTELİMİZ TATİL CENNETİ OLAN BODRUM İLÇEMİZE BAĞLI, YEŞİLLE MAVİNİN KUCAKLAŞTIĞI ORTAKENT-YAHŞİ BELDESİNDE YER ALMAKTADIR.
BODRUM'DAN MOTELİMİZE ŞAYET ARABANIZ YOK İSE OTOGARDAN KALKAN ORTAKENT-YAHŞİ DOLMUŞLARI İLE 15 DAKİKALIK BİR YOLCULUK SONRASI YAHŞİ YALISINA ULAŞIP, YÜRÜME MESAFESİNDEKİ MOTELİMİZE KOLAYLIKLA ULAŞABİLİRSİNİZ.
ŞAYET OTOMOBİLİNİZ VAR İSE BODRUM İSTİKAMETİNDEN TURGUTREİS'E GİDEN ANAYOLDAN YAKLAŞIK 13 KM SONRA SOLA SAPMAK SURETİYLE ORTAKENT-YAHŞİ BELDESİNE, 1 KM SONRA DA ORTAKENT-YAHŞİ YALISINA ULAŞIP, BURADAN SAHİLDEN MOTELİMİZE RAHATLIKLA ULAŞABİLİRSİNİZ.

SİZLERİ MOTELİMİZDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYACAĞIMIZI BELİRTİR, MÜŞTERİ DEĞİL MİSAFİRİMİZ OLDUĞUNUZU İFADE ETMEK İSTERİZ.
ŞİMDİDEN YAHŞİDEKİ EVİNİZE HOŞGELDİNİZ...İYİ TATİLLER DİLERİZ...

Telefon:+90 252 3483111
GSM:+90 532 4168710
Fax:+90 252 3195584
Adres:Deniz Cad. No:80
Ortakent-Yahşi / Bodrum / Muğla /

1 yorum:

  1. iyi gunler cakıra 2 aydan beri geliyorum cok memnun kaldım herşeyden servisten şehzonlara kadar herşeye harika umarım bu şekilde her yıl olur cunku alıştık buraya gelmeye.
    Umarım kim kaldıysa memnun kalmışlar ???????????
    Celloya selamlar
    Saygılarımla

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...