pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM MAZI KALE PANSİYON


Pansiyonumuz 30 yataklı olup, sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği ile tam pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Her öğündeki tüm gıdalar köy kaynaklı olup, organik kökenli yani hormonlu veya katkı maddeli gıdalar değildir.Pansiyonumuzun hemen yanı başlarındaki minik koylar, dalmaya ve balık avlamaya uygundur.Sabahı ayrı akşamı ayrı güzellikteki deniz manzarası muhteşem olup, özellikle geceleri denizin üzerindeki yakamoz görülmeye değerdir.Yakamozun en güzel görüntüsünün Mazıda olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz.Geceleri deniz adeta dans etmektedir.Deniz dışında, doğada yürümeyi sevenler için, pansiyonumuzun hemen yanındaki ağaçlarla kaplı orman içinde yürüyüş yolları bulunmaktadır.


Turizm ile ilgilenme Mazı köyünde yaklaşık 20 yıl önce başlamıştır.En eski işletmelerden biri olan Kale Pansiyon 13 odalı, 30 yataklı bir kapasiteye sahiptir.Mazıda 20 yıldır hizmet veren pansiyonumuza geldiğinizde sizleri eşsiz bir doğa ile birleşmiş deniz ve güleryüzlü, misafirperver .sıcak kanlı personel karşılayacaktır.Denizin hemen yanında yer alan pansiyonumuzda ki hizmet kalitesi, yılların tecrübesi ile en üst seviyede tutulmaktadır.
Pansiyonumuzun hemen yanı başlarındaki minik koylar, dalmaya ve balık avlamaya uygundur.Sabahı ayrı akşamı ayrı güzellikteki deniz manzarası muhteşem olup, özellikle geceleri denizin üzerindeki yakamoz görülmeye değerdir.Yakamozun en güzel görüntüsünün Mazıda olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz.Geceleri deniz adeta dans etmektedir.
Deniz dışında, doğada yürümeyi sevenler için, pansiyonumuzun hemen yanındaki ağaçlarla kaplı orman içinde yürüyüş yolları bulunmaktadır.
Pansiyonumuz sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği ile tam pansiyon statüsünde hizmet vermektedir.her üç öğündeki tüm gıdalar köy kaynaklı olup, organik kökenli yani hormonlu veya katkı maddeli gıdalar değildir.
Sabah kahvaltımız köy kahvaltısı olup, tereyağından zeytini ile zeytinyağına; yumurtasından peynirine kadar her gıda kendi ürünümüzdür.Öğle yemeklerinde yöresel zeytinyağlı yemekler yapılmakta, yemeklerde kullanılan sebzeler kendi yetiştirdiğimiz sebzelerdir. Akşam yemeğinde balık , salata , kızartma ve meyve sunulmakta olup, kömür ateşinde, ızgara olarak hazırlanan balıklar, her sabah pansiyonumuzca koylarımızdan yakalanan balıklardır. Pansiyonumuz Bodruma 50 kilometre mesafededir.Bodrumdan gelmek isteyenler için Bodrum garajından 10:00, 12:30, 15:00, 17:30, 19:00, 21:00 saatlerinde dolmuşlar kalkmaktadır.Dolmuşlar konuklarımızı Pansiyonumuzun önüne kadar getirmektedirler.Uçak ile gelen konuklarımızı Kale Pansiyon personeli bizzat gelerek almaktadır. Özel arabasıyla gelen konuklarımız için Bodrum'dan Milas yönüne giderken, Güvencinlik'i geçer geçmez ,sağa Mumcular'a sapıyorsunuz(yol boyunca Kale Pansiyon tabelalarını takip ediniz).9 kilometre sonra Mumcular'a geliyor; 18 kilometre sonra Yukarı Mazı ve 7 kilometre daha gidince Aşağı Mazı'dasınız. Bodrum çıkışında Torba kavşağına gelince sağa sapıp, yeni açılan Yalıçiflik yolu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

ULAŞIM:

Pansiyonumuz Bodruma 50 kilometre mesafededir.Bodrumdan gelmek isteyenler için Bodrum garajından 10:00, 12:30, 15:00, 17:30, 19:00, 21:00 saatlerinde dolmuşlar kalkmaktadır.Dolmuşlar konuklarımızı Pansiyonumuzun önüne kadar getirmektedirler.
Uçak ile gelen konuklarımızı Kale Pansiyon personeli bizzat gelerek almaktadır.
Özel arabasıyla gelen konuklarımız için Bodrum'dan Milas yönüne giderken, Güvencinlik'i geçer geçmez ,sağa Mumcular'a sapıyorsunuz(yol boyunca Kale Pansiyon tabelalarını takip ediniz) 9 kilometre sonra Mumcular'a geliyor; 18 kilometre sonra Yukarı Mazı ve 7 kilometre daha gidince Aşağı Mazı'dasınız. Bodrum çıkışında Torba kavşağına gelince sağa sapıp, yeni açılan Yalıçiflik yolu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Tel : + 90 252 339 21 64
Cep Tel : 0 535 855 48 83
Cep Tel : 0 536 643 76 13
ADRES:İnceyalı Mazı Köyü Mumcular / BODRUM TURKEY
Web: http://mazikalepansiyon.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...