pansiyon otel ara

Özel Arama

ALBA MARİN OTEL


Misafirlerimize rahat, sorunsuz ve unutulmaz bir tatil sunuyoruz ...

Otelimiz,Bodrumun en güzel  ve modern beldelerinden Turgutreis'te halk plajına 50 metre, şehir merkezine 250 metre ve Bodrum'un en büyük ve modern marinası Doğuş Marina'nın çarşısına 30 metre uzaklıkta, gürültüden uzak sakin bir ortamda yer almaktadır, Bodrum - Milas uluslar arası havalimanına sadece 52 km uzaklıkta olup, günlük feribotlarla da 30 dakika içinde Yunanistan'ın Kos adasına ulaşabilirsiniz. 

 Yılın 12 ayı  siz değerli misafirlerimize hizmet veren otelimiz, 16 standart oda ve 32 yatak kapasitelidir. Tüm odalarımızda, split klima, televizyon, kablosuz internet, telfon, saç kurutma makinası, 24 saat suyu olan duş ve tuvalet mevcuttur.

  Otelimizde ayrıca, siz değerli misafirlerimizin kıymetli eşyaları için ücretsiz olarak hizmetine sunulmuş kasalar, Turgutreis'in eşsiz günbatımını keyifle seyrederken lezzetli içecekler bulabileceğiniz teras barımız mevcuttur.

  Alba Marin olarak, deneyimli ve candan personelimiz, temiz ve konforlu odalarımızla, evinizdeki konforu ve rahatı siz değerli misafirlerimize yaşatmak en büyük arzumuzdur. Turgutreis'te tatilinizi unutulmaz kılmaya hazır, değerli misafirlerimizi beklemekteyiz.

G.M.K. BULVARI 4023 SOK.  NO: 9  D - MARİN KARŞISI
TURGUTREİS  /  BODRUM  /  TüRKiYE

Tel:+90 252 382 7528      Fax:+90 252 382 9848



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...