pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM DELFİ OTEL



1989 yılından beri bodrumun merkezinde hizmet veren otelimiz yılların tecrübesine hizmet kalitesindeki farklılığı ekleyerek bugüne gelmiştir.0telimiz mandalina ağaçları içerisinde doğayla iç içe 46 standart,1 spa suıte, 2 bağlantılı, 9 apart,4 aile, 8 studio odadan oluşmaktadır. Sahile uzaklığı 100 m,hava alanına 45 km ‘dir.200 kişilik kapalı 500 kişilik açık restorantımızda Türk, İngiliz mutfağı ve deniz mahsulleri sunulmaktadır.



PALM ROOM

HD Ekran 22 inç televizyon, uydu yayını (650 kanal), duvarlar kağıt kaplama, banyolar duş tekneli, banyolarda fön, banyo telefonu, odalarda telefon, kayar kapaklı elbise dolapları, makyaj masası, puf tekli ve çiftli açılır oturma koltuğu, parke zemin, inverter split klima, üst kat odalar(1008-1018) fransız balkon, alt kat odalar çim bahçe teras giriş ve giriş terasta masa sandalye ve nargile keyfi…


Bodrum un merkezinde  ve en sıcak köşelerinden birinde ,Delfi Otel de tadı damağınızda bırakacak Türk mutfağı,Osmanlı mutfağı ve İnternasyonel dünya mutfağından çeşitli lezzetler...
Atalarımızın da dediği gibi AŞK MİDEDEN GEÇER.Delfi de size bunu garanti ediyoruz....

Otelin bünyesinde bulunan, her türlü eğlence ve show aktivitelerinin yapılabildiği, 250 kişi yemek yeme kapasiteli(3 farklı bölüm), karoeke müzik sistemi, dijitürk yayını ve her türlü yemekli yemeksiz eğlence, doğum günü partisi, dans geceleri ile Delfi Otel de.


SPA MERKEZİ HİZMETLERİ
Fıtness,t.hamam,buhar odası ,sauna, hydromasaj, aromaterapi, drenaj,pressoterapi, sıcak taş masajı,relax masaj,holistik masaj,refleksloji, starvac ile selülit tedavisi,yosun ve çamur banyosu,pedikür spa,babor body kozmetik shop. FITNESS
28 adet profesyonel cihaz bulunmaktadır.akademi mezunu öğretmen nezaretinde hizmet verilmektedir.

HAMAM
Bodrumun mimari anlamda en kreatif hamamı olup osmanlı tarzını muhafaza etmektedir.20 kişi kapasitelidir.

BUHAR ODASI 
Diğer bir adıyla fin hamamı olup özel buhar kombinasyonu ile birebir ölçülerdedir.

SAUNA
Alman tasarım standartlarına uygun yapılmıştır.8 kişi kapasitelidir.toksinlerin doğal atılma yöntemidir.

HYDROMASAJ
Talasso merkezlerinde uygulanan bir sistemdir.

AROMATERAPİ 
Metabolizma üzerinde etkileri kanıtlanmış bitkilerin özyağları ile yapılan bir masaj sistemidir.ölü hücreler ve toksinler kısa sürede atılır.

DRENAJ 
Ödem atıcı,sıvı dengeleyici bir yöntemdir.

PRESSOTERAPİ
Göğüs bölgesinden aşağı doğru ayağıda içine alan pünomatik bir hücre tulumu ile vücuda uygulanan bir yöntemdir.dokuların yenilenmesini sağlar.

SICAK TAŞ MASAJI 
Yaklaşık 2000 yıldır uzakdoğuda uygulanan sistemlerin aynısı uygulanmaktadır.insan bedeni enerjilerini vücutta toplayan çakraların ruhu dingileme ve sinir sisteminin rahatlaması için yapılır.

PEDİKÜR SPA 
Bilinen sistem pedikürün içine masaj sistemi olan bir koltukta yapılanıdır.ayaklar aynı zamanda mini bir jakuzi içinde pediküre hazırlanır

BABOR 
Ünyanın en iyi kozmetik ürünlerinden olan babor hotel delfi & spa tek yetkili satış şirketi olarak tüm yarımada sizleri bekliyor.babor ,doğal ve bitkisel karışım dışında bir eki maddesi içermez.

RELAX MASAJ 
Metabolızma ve insan yapısının tüm hatlarını bilen akademili terapistler tarafından yapılan ve tüm bedeni kapsayan vücudu toparlayan ve zenginleştiren bir masajdır.

HOLİSTİK MASAJ / FENG SHUI
Talasso merkezlerinde uygulanır.çin kültüründen gelen bir sistemdir.kurutulmuş ve çekilmiş bitki kökü yağları ile uygulanan bir sistemdir.

REFLEKSOLOJİ 
El ve ayak tabanlarına solunum yolu ile tüm organların tedavisi için uygulanan bir sistemdir.uzak doğuda binlerce yıldır bu şekilde tedavi yapılmaktadır.

SULTAN VE HAREM MASAJI 
İki terapist tarafında uygulanır.

AYURVEDA MASAJI 
Aura ve çakra sistemi ile sıcak taş masajı uygulanır.

THAİ MASAJI 
Yerde el ve bedenin ritmik hareketleri ile uygulanır.

STARVAC 
Vücudu inceltmek ve selülitleri gidermek için kullanılan profesyonel bir sistemdir.en az 10 seans uygulamak gerekir.

YOSUN VE ÇAMUR TEDAVİ 
Dünyanın doğal kaynaklar içeren en etkin yeri dead sea’den elde edilen özel çamurlar ve yosunlar ile uygulanan ölü hücreleri atma programıdır.




Konum

Bodrum un merkezinde,sahile ve ünlü barlar sokağına sadece 100 metre masafede olan bu otel Bodrum şehirler arası otobüs terminalinden de sadece 5 dakika yürüyüş mesafesi, Bodrum Milas Uluslararası havaalanından ise 35km uzaklıktadır.


İletişim

Delfi Hotel ; Spa Bodrum Umurca Mah. Dere Sok. No:57 Bodrum / Türkiye
Phone : 
+90 252 316 4085  
Email :
 delfi@delfihotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...