pansiyon otel ara

Özel Arama

LAVANTA OTEL


Bodrum’daki küçük oteller arasında özel bir yeri olan Lavanta Hotel, Yalıkavak’ın sakin bir tepesi üzerinde, zeytin bahçeleri ve nefis kokuda yeşilliklerin olduğu çimenliklerle çevrili. Butik otel tarzında, lüks ve antika mobilyalar, halı ve kilimlerle, her biri farklı bir tarzda döşenmiş odaları denizi, gün batımını ve dağları görüyor. Misafirler için, otopark ve her türde çiçek ve bitkilerle çevrili büyük bir havuz var. Lavanta Hotel, Yalıkavak kıyısına 1 km., Bodrum’a 15 km. ve uluslararası havaalanı Bodrum / Milas’a 55 km. mesafede. 8 lüks, çift kişilik, hepsi farklı döşenmiş oda ve 7 rezidans. Rezidanslar hafta bazında self catering apart olarakda kiyalanmakda.


ODALAR VE İÇ MEKANLAR
Odalarımızın tümü değişik şekillerde antika ve kıymetli eşyalarla döşenmiş olup Yalıkavak koyuna hakim muhteşem manzaralıdır. Klima, minibar, TV, kasa, saç kurutucusu, bornoz oda donanıma dahil.
Odalar deniz, gün batımı ve dağ manzaralı. Otel en çok manzarasıyla etkiliyor misafirlerini. Nişanyanlar’ın Küçük Oteller Kitabında şöyle deniyor otel için; ‘manzara müthiş,tesis güzel,donanım şık, kahvaltı harikulade. Fakat o kadar insanı tutkuyla Lavanta’ya bağlayan unsur galiba başka; medeni, esprili bir ev sahibinin kişisel konukları gibi ağırlanma duygusu.’
Tosun Merey ilginç ülkelerde çalısmış bir işadamı. Eşiyle birlikte burayı önce kendilerine ve yabancı dostlarına yazlık konut olarak düşünmüşler.Sonra da konforlu bir otele dönüştürmüşler. Otelin havuzu çeşitli bitkilerle süslenmiş geniş bir bahçenin ortasında.Bir şarap mahzeni bulunan otelde kablosuz internet ve araba kiralama gibi hizmetler de veriliyor. Otelin bir restoranı ve bir barı bulunuyor.

P.K. 35, TR 48430 Yalıkavak – Bodrum
TÜRKİYE
Tel.no.: 0252 – 385 21 67 faks no.: 0252 – 385 22 90

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...