pansiyon otel ara

Özel Arama

GÖLTÜRKBÜKÜ MAKİ OTEL



Bir yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan Maki Otel, konuklarını sahip olduğu doğal kıyı şeridindeki iskelesi ve benzersiz konumumuyla ağırlıyor. Maki konukları, Ege'nin en güzel manzaralarından birinde güneşin hem doğuşunu hem de batışını izleme ayrıcalığına sahip. Doğayla bütünleşik mimarisi, geniş, bahçe ve deniz manzaralı odalarımıyla konuklarına ayrıcalıklı bir konfor sunan Maki Otel mutlu ve huzurlu bir tatil için sizi de bekliyor.



Maki Otel, misafirlerinin beklentileri üzerinde hizmet verebilmek üzerine üzerine kurulu konseptiyle zengin hizmet çeşitliği sunuyor ;
Masaj, sauna, fitness center sağlığına önem verek konuklarımızı bekliyor.
Misafirlerimizin isteği üzerine yat kiralama, araç kiralama, restaurant ve gece klüpleri rezervasyonları, istenilen tipte araçlar ile özel havaalanı transferleri konuklarımız için sunduğumuz hizmetlerden bazıları....
Bunların yanısıra doktor, çocuk bakımı, çamaşırhane hizmetleri, otopark vale servisi gibi bir çok hizmetlerimizden memnun kalacağınıza inanıyoruz. 

MAKİ ODALARINDA SİZLERİ BEKLEYEN KONFOR
Maki Otel 60 odası ve 146 yatağıyla seçkin konuklarına hizmet veriyor.
Oda konumlandırması Maki ve Maki Deluxe olarak ayrılan Maki Otel konuklarının istekleri doğrultusunda farklı seçenekler sunuyor. Maki'deki standart odaların balkonlarında Begonviller size gölge yaparken, Ege'nin laciverdiyle zeytin ağaçlarının yeşili sizi dinlendiriyor. Maki Suit'ler ise Göltürkbükü koyuna tamamen hakim manzarası ile büyülüyor.
Maki Deluxe Odalar, modern tasarımı ve her türlü konforu ve kendi yüzme havuzu ile hizmet veriyor. Maki Deluxe Odalar değişik ölçülerde Maki Deluxe Room, Maki Deluxe Junior Suite ve Maki Deluxe Senior Suite ile üç ayrı tip seçeneği sunuyor. 

Odalarmzın genel özellikleri ;
Direkt Telefon, Banyo, Saç Kurutma Makinesi, Minibar, Oda ve Uyandırma Servisi, Özel Kasa, Balkon, Digitürk TV Yayını, Kablosuz İnternet Bağlantısı ve Split Klima tüm Maki odalarında bulunmaktadır. Konaklama tercihlerinize göre bir çok ek olanak sizlere Maki Otel ayrıcalığıyla sunulmaktadır.

MAKİ HOTEL 
Keleşharımı Mevkii Mimoza Sokak No:10
Göltürkbükü BODRUM
T:+90 252 377 61 05
F:+90 252 377 60 56
info@makihotel.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...