pansiyon otel ara

Özel Arama

NEŞE PANSİYON


Neşe Pansiyon, uzun yıllardır Bodrum Aşkının merkezinde; müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Bodrum Barlar Sokağı'nın girişinde, denize sıfır, Bodrum kalesi manzaralı odalarında; klima, sıcak su, güler yüzlü personeli ile; siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.

Neşe Pansiyon; odalarımız full deniz manzaralı ve balkonludur. Tüm odalarımızda klima, sıcak su, TV ve ayrıca tüm odalarımızda wireless(kablosuz) internet bağlantısı bulunmaktadır. Oda çeşitlerimiz triple, double, ve iki kişiliktir. Kale manzarası ve denizin dalga sesleri eşliğinde, rahat, konfor ve huzur sizleri bekliyor.

Neşe Pansiyon Bodrum; Bodrum Merkez Otogarı'na 500mt., Bodrum Havalimanı'na 40 km. Bodrum Barlar Sokağı' na 10 mt., Denize 0 mt., Bodrum Kalesi'ne 200 mt. uzaklıkta; Bodrum Aşkı'nın merkezindedir. Neşe Pansiyon aynı zamanda; su sporları merkezlerine, araç kiralama ve motor kiralama merkezlerine, Bodrum Merkez Pazar Yerine ve Bodrum Çarşısı ile de iç içedir.

NEŞE PANSİYON BODRUM İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Cumhuriyet Cad. Azmakbaşı no: 106/1 Bodrum Merkez - MUĞLA
Telefon: +90.252 316 11 01

E-mail: info@nesepansiyonbodrum.com
web: www.nesepansiyonbodrum.com

2 yorum:

  1. http://alinsizenesepansiyon.blogcu.com

    Sayfaya bakın arkadaşlar. Hiçbir şey tatil sitelerinde gördüğünüz gibi değil.

    YanıtlaSil
  2. http://birtakimolaylar.wordpress.com/2010/07/18/bodrum-nese-pansiyona-gitmeyin/

    1 Ay öncesinden evli çift olduğumuzu özellikle belirterek çift kişilik rezervasyon yaptırmamıza karşın 17.07.2010 tarihinde Neşe Pansiyon görevlisi bize iki yataklı bir oda ayarlayıp üstüne büyük bir pişkinlikle “büyütülecek” bir şey olmadığını söyledi. Üstelik geldiğimizde o kadar bekletilmemize rağmen oda PİSTİ. Yerlerde hep saçlar ve kıllar vardı. Bu sorumsuz ve özensiz davranışı kınıyorum. Bu durumu çeşitli sitelerde belirteceğimi söylediğimde de “e ne yapalım” demeleri çileden çıkardı. KESİNLİKLE NEŞE PANSİYONA GİTMEYİN!! Tatile gelmişken daha ilk dakikadan sinir stres sahibi olursunuz..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...