pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM CASTELLO Dİ OTEL


Otelimiz BODRUM'un en bozulmamış koylarından Akyarlar da denize sıfır çocuklar için ideal kumsalı olan genelde dalgasız dümdüz bir denizi ile sizleri karşılamaya hazırdır.Dilerseniz havaalanından sizi karşılayabilir.İsterseniz kendi aracınızla gelip özel otoparkımıza aracınızı park edebilirsiniz.
Bodrum Butik otel ; Castello Akyarlar Butik Otel dinlenme kelimesinin hala gerçek anlamıyla kullanıldığı, gürültünün sevilmedigi, koşuşturmacanın olmadığı bir bölgededir.Bir balıkçı köyü olması nedeniyle taze deniz ürünleri her zaman bulunur.Bodrum'dan yaklaşık 5°C serin olmasına rağmen Klimalı 20 odası ve 54 yatağı bulunmakta isterseniz kumsalımızdaki veya bahçemizdeki şezlonglarımızda yada deniz kenarındaki restoranımızın koltuklarında güneşlenebilir arkasından kendinizi turkuvaz renkli denize bırakabilirsiniz.Sabah Öğlen ve Akşam yörenin meşhur ev yemekleri deniz kenarındaki restoranımızda içkiniz ile tadabilirsiniz.Akşam denizdeki yakamozla ister kafa dinleyip isterseniz Bodrum'un hareketli gece hayatında kurtlarınızı atabilirsiniz.Tabi ki bunları gelip yaşarsanız bizim unuttuğumuz kısımları siz arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz.


Castello di Otel Akyarlar BodrumBodrum’un en güzel koylarından biri olan Bodrum Akyarlar'da. Evinizin rahatlığını bulacağınız.Güler yüzlü ve deneyimli kadromuzla açıldığımız günden bu yana kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden hiçmet vermeye devam etmekteyiz.Otelimiz de Toplam 20 Oda 54 yatak bulunmaktadır. Odalarda ;Lcd Tv, Klima, Minibar, Duşa Kabin Tuvalet Banyo, Saç Kuruma Makinası, Balkon, Denize sıfır Deniz ve Dağ Manzaralı mesafededir.

Adres :Yalı C 45 48980 Akyarlar/Bodrum Bodrum Butik Otel
Telefon :(0252) 393 60 25
Cep :(0532) 321 76 20
Fax:(0252) 393 62 33
Web :www.castellobodrum.com
Email :' info@balkizali.com/Kapasite :20 birim , 54 toplam yatak
En yakın havaalanı:Milas-Bodrum 55 km
Nereye yakın :Bodrum 19 km
Yol tarifi :Akyarlar Cami’sinden Bodrum yönünde ilk sağdan aşağıya
Kent dışı, doğada yerleşim, Denize sıfır, Geleneksel mimari, Güzel bahçe, Restoran, Çocuklu ailelere uygun, Odalarda TV. Odalarda klima

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...