pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM TÜRKBÜKÜ CASABLANCA OTEL



CASABLANCA HOTEL
Eski Atik Otelin yerinde restore edilen 14 odalı şirin bir butik otel olan Casablanca, tamamen doğal malzemeler kullanılarak ve yöresel mimariye sadık kalınarak hazırlanmı. Bir adet suit odası bulunan otelde bütün odalarda klima mevcut. Otelin ayrıca 120 kişilik bir iskelesi ve 10 kişilik açık hava jakuzisi bulunuyor. Casablanca'nın 4 adet kamaralı 17 metre boyunda "Zeynep" adında bir Guleti de (Günlüğü 300 $ fakat otel müşterileri için indirimli) otel müşterilerinin kullanımına hazır olarak bekletiliyor. Ayrıca Göltürkbükü'nün her köşesine rahatça ulaşabilmeniz için bir botta mevcut.
Gündüz güneşlenmek için kullanılan iskelesi akşam 120 kişinin yemek yediği restorana dönüşüyor. Otelin mutfağı The Marmara Oteli'nin şefi Gökhan tarafından organize edilmiş ve sürekli olarak denetleniyor. Akşam menüsü ağırlıklı olarak Akdeniz Mutfağı.
Kısacası Casablanca, büyük otellerin hareketliliğinden ve kalabalığından sıkılmış soft müzik eşliğinde doğal ve sade bir tatil arayanlar için ideal bir butik otel...



CASABLANCA HOTEL - ULAŞIM
Bodrum havalaanına uzaklığı : 45 km. Bodrum şehir merkezine uzaklığı : 19 km.
Türkbükü Bodruma 20 km. uzaklıkta. Bodrum-Torba üzerinden gelirken yol üzerindeki tek benzinciyi geçer geçmez sağda "Göltürkbükü" tabelasını görüp sağa sapıyorsunuz. Mandalina bahçelerinin arasından geçen daracık bir yoldan Gölköy'e ve ardından Türkbükü'ne ulaşıyorsunuz. Otomobiliniz sorun değil... Bodrum'dan sürekli dolmuş çalışıyor.


ADRES:Yalı Mevkii No: 112 Gölturkbükü - Bodrum

TELEFON +90 0252 357 7115

FAX +90 0252 357 7115

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...