pansiyon otel ara

Özel Arama

CLUB GÜMÜŞLÜK OTEL



Gümüşlük, antik dönemde “Myndos” kentinin kurulduğu bölgede bulunur. Antik sit alanda bulunan Gümüşlük, yapılaşmadan korunarak doğallığını korumuş, sakin bir tatil beldesi olarak kendine has özellikleriyle kalabilmiştir.Gümüşlük Limanı tarih boyunca orta boy teknelere ve yatlara sığınak olmuş doğal bir limandır. Hatta ünlü Türk denizci Piri Reis, “Kitab-ı Bahriye” adlı eserinde Gümüşlük Limanına iki tam sayfa da yer vermiştir. Piri Reis Haritasında çizili Gümüşlük limanı, bugün elimizde bulunan uydu fotoğraflarıyla karşılaştırıldığında aralarında şaşırtıcı benzerlik gösterir.


Club Gümüşlük yaklaşık 20 yıl önce bir mandalina bahçesi içinde kuruldu. Otel, Kafe, Restoran, Bar, Şarap Evi, Pastane, Sedir ve yeşil dinlenme alanları ile Gümüşlük'ü sevenlere hizmet vermeye devam ediyor. Konuklarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bütün tesislerimizi 2006 yılında yeniledik.


Club Gümüşlük Otel, bir köy odası yalınlığında tasarlanmış, 20 odalı ve 40 yataklı bir kapasiteye sahip. Çocuklar için ilave yatak imkanları olabilir. Her odada klima, banyo, sıcak su var. Kış günlerinde konuğumuz olursanız, yaşayacağınız sıcak keyifler için odanızdaki şömineyi de kullanabilirsiniz.






İLETİŞİM
Adres:Yalı Mevkii, Gümüşlük, Bodrum, Türkiye
Rezervasyon için Tel:+90 (252) 394 34 01
Faks:+90 (252) 394 34 01
GSM:+90 (555) 572 85 65
E-posta:otel@clubgumusluk.com
İnternet adresi :http://www.clubgumusluk.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...