pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM MAKİ OTEL


MAKİ OTEL’ DE AYRICALIKLI BİR TATİL…
Bir yeryüzü cenneti sayılan Bodrum Türkbükü’ nde yer alan Maki Otel siz değerli Maki dostları’nı benzersiz konumuyla yaz keyfinizi devam ettirmek için ağırlıyor.

Güneşin hem doğuşu hem batışını izleme ayrıcalığına sahip Maki Dostlarını, doğayla bütünleşmiş mimarisi, eşsiz deniz manzaralı odalarıyla ayrıcalıklı bir konfor sunan Maki Otel’ de huzurlu ve unutulmaz bir tatil bekliyor.


Toplam oda sayısı 60 olan Maki Otel, 146 yatağıyla seçkin konuklarına hizmet veriyor. Oda konumlandırması alt ve üst Maki olarak ayrılan Maki Otel konuklarının istekleri doğrultusunda farklı seçenekler sunuyor.
Alt Maki’deki standart odaların balkonlarında Begonviller size gölge yaparken, Ege’nin laciverdiyle zeytin ağaçlarının yeşili sizi dinlendiriyor.

Telefon, Minibar, Oda ve Uyandırma Servisi, Özel Kasa, Balkon, Digitürk TV Yayını, Kablosuz İnternet Bağlantısı, Split Klima ve Saç Kurutma Makinesi, tüm Maki odalarında bulunmaktadır. Konaklama tercihlerinize göre bir çok ek olanak sizlere Maki Otel ayrıcalığıyla sunulmaktadır.

STANDART BAHÇE MANZARALI ODA

17 metrekarelik bahçe manzaralı standart odalar iki kişiliktir. Ek yatak olanağı bulunmamaktadır.
STANDART DENİZ MANZARALI ODA

17 metrekarelik deniz manzaralı standart odalarımız iki kişiliktir. Mimari tasarımı nedeniyle ilave yatak olanağı bulunmamaktadır.

SUITE DENİZ MANZARALI ODA

28 metrekarelik deniz manzaralı suitler iki odadan oluşuyor. İlave yatak olanağı bulunan süitlerde 3 kişi konaklayabiliyor.

FAMILY SUITE

30 metrekare ve bahçe manzaralı iki odadan oluşuyor. Oturma odasındaki dinlenme üniteleri iki kişilik ilave yatak olarak kullanılabiliyor.

EXCLUSIVE SUITE

30 metrekarelik suiteler Göltürkbükü’nün muhteşem deniz manzarasını odanıza taşıyor. Oturma bölümündeki üniteler tek kişilik ilave konaklama olanağı sunuyor. Bu suitelerimizde iki oda arasında walk-in closet bulunmaktadır.

SUPERIOR SUITE

Deniz manzaralı 120 metrekarelik Maki Otel konuklarına çok özel bir seçenek. Diğer odalardan bağımsız geniş teraslı, biri jakuzili çift banyolu, walk-in closet, Plazma TV ve DVD sisteminizden film izleme olanağı da sizleri bekliyor. Superior Suite oturma odası aynı zamanda özel toplantılarınıza da ev sahipliği yapıyor.


Maki Hotel Bodrum’a 23 km, Bodrum Milas Havaalanı’na ise 38 km uzaklıkta.


MAKİ HOTEL
Keleşharımı Mevkii Mimoza Sokak No:10 Göltürkbükü BODRUM
Tel:+90 252 377 61 05 Fax:+90 252 377 60 56 info@makihotel.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...