pansiyon otel ara

Özel Arama

TURGUTREİS OASİS APART

Barımız Turgutreis'in içinde, kumsala sadece 20 metre uzaklıktadır. Oldukça modern bir tarzda dekore edilmiş bar - cafe'mizde uygun fiyatlarla içkinizi yudumlarken, çalışanlarımız sizlerin komfor ve mutluluğu için ellerinden gelen en iyi hizmeti sunmaktadırlar. Içkinizi yudumlayip, sohbetinizi yaparken güzel bir müzik size eşlik edecek, özel akşamlarda partiler düzenlecenek ve canlı müzik eşliğinde eğlencenin doruklarına varabileceksiniz. Barımizin birinci katında bulunan teras bölümünden ise güneşin doğuşunu en mükemmel şekilde izleyebilirsiniz.


Bütün odalarımız modern bir tarzda döşenmiş olup devamlı olarak yenilenmekte ve temizlenmektedir. Tüm odalarda televizyon ve klima bulunmaktadır. Apart otelimizin odaları iki yataklı bir yatak odası, iki kişilik çek yat bulunan salon bölümünü, büyük bir banyoyu ve aradığınız mutfak malzemelerini içinde bulunduran full bir mutfak kısmını içermektedir. Balkonunuzdan güneşin doğumu en iyi şekilde izlenebilmektedir. Kumsal ise otelimize 20 metre mesafede bulunmaktadır. Tüm yil boyunca uygun fiyatlarımızla hizmet alabilirsiniz.

Odalarımız 1+1 olup mutfak kısmında kullanabileceğiniz bütün eşyalar mevcuttur. Fiyatlarımız apart fiyatıdır.Apartlarımız havası, denizi, doğa güzellikleri ve gece hayatıyla ünlü Bodrum yarımadasının batı ucunda bulunan Turgutreistedir.Toplam 10 daireden oluşan apartlarımız alışverişmerkezlerine, restaurantlara ve barlara kolayca ulaşabileceğiniz şehir merkezindedir.Denize sıfır olan apartlarımızın plajından kendinizi Egenin temiz ve serin sularına bırakıp sıcak kumlarda güneşlenerek tatilin keyfini çıkarın.

Tel: +90 252 382 30 40 / +90 252 382 21 07 Fax: +90 252 382 23 33 Gsm: +90 532 724 37 37 Turgutreis - Bodrum - Turkey
erdemoasis@yahoo.com
Adres:Bahçelievler Mah. Şevket Sabancı Cad. No.8/A
Turgutreis / Bodrum / Muğla /

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...