pansiyon otel ara

Özel Arama

MİLAS HAYAL PANSİYON


Ben Mimar Ayhan Yazıcı, tatil için geldiğimiz bu şirin sahil köyü, doğası, tarihi ve doğal güzellikleri ile eşim ve beni cezp etti. Emeklilikte hep böyle bir yerde yaşamayı hayal etmiştik ama bu kadar çabuk gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştik. Buranın güzellikleri bizi öylesine etkiledi ki, emeklilik günüm dolar dolmaz emekli olup buraya yerleştik. Tabii ki boş duramazdık. Eşim ve ben insanlar ile birlikte olmayı yeni kişiler tanıyıp yeni dostluklar kurmayı sevdiğimiz için, ve burada da pansiyon konusunda eksikler gördüğümüz için bu işe başladık. Aile ortamında, bir akrabaya gelmiş gibi tatil için siz misafirlerimizi beklemekteyiz.


Güllük’ten dolmuş motorları ile veya kara yoluyla, Milas yolundan ayrıldıktan sonra 18. km’de ulaşacağınız Kıyıkışlacık Köyü’nde köyle iç içe bir antik kent göreceksiniz: İasos.Argoslu kolonistlerin kurduğu kente sonra Milet’ten göçmenler gelip yerleşmişlerdi. Kentin baş tanrıları Apollon ve Artemis idi. Dionysos adına da festival düzenleniyordu. Kent bu festivalleri ile müzik ve tiyatro merkezi olarak tanınıyordu. İtalyan Arkeologlarının yaptığı kazılar neticesinde bulunan Miken çanak çömleği, Miken evleri nedeni ile çok daha erken tarihlere tarihlenir. Arkeolog Doro Levi başkanlığında 1960'da başlayan bu kazılarda, en erken yerleşmenin şehrin akropol tepesinde yer aldığı anlaşıldı. Iassos buluntuları Anadolu, Yunanistan ve Girit kültürleri arasında benzerlikler gosterir.Kıyıkışlacık köyünde konaklamak isterseniz çok sayıda pansiyon var. Ama denize girmek için iyi bir plaj bulamayacaksınız. Bu nedenle bölgenin en güzel bakir koyları ve en güzel plajı Zeytinli kuyuda. Hemde tam bizim pansiyonun önünde...


PANSİYON HAKKINDA:

Pansiyonumuz Zeytinlikuyu plajı içindedir. Pansiyonumuzun bahçesinden plajın kumsalına çıkarsınız. Üç katlı olan pansiyonumuzun Zemin katında restaurant, cafe ve bar yer almaktadır. Yemek ihtiyacınızda restaurantımızın zengin çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Küçük misafirlerimizin de çok rahat yiyebileceği menüler hazırlayabiliriz.
Sandalye üzerinde oturmaktan hoşlanmıyorsanız. Plaj minderlerimizin üzerinde uzanıp güneşin ve muhabbetin tadını çıkarabilirsiniz. Diğer iki katda toplam 8 oda olup her odada 2 şer adet yatak bulunmaktadır. Yataklar birleştirilerek frencbed hale getirilebilir. İki kişiden fazla aileler için üçüncü bir ilave yatak konulabilir. Her oda da wc duş mevcut olup 24 saat sıcak su kullanabilirsiniz.


AKTİVİTELER:
Düzenlediğimiz tavla turnuvalarında birinciye güzel sürprizlerimiz var.
Gün içinde tertemiz denizde yüzüp, pırıl, pırıl güneşte güneşlenmekten başka, Mandalya körfezi içinde irili ufaklı bakir koylarda günübirlik tekne turları yapıyoruz.
Akvaryum gibi sularda yüzmenin tadını çıkarıyoruz.
Meraklısına usta kaptan ve balıkçılarımızla olta, zıpkın veya ağ ile balık avı turları yapıyoruz.
Mandalya körfezinin keşfedilmeyi bekleyen su altı güzelliklerine dalış turları düzenliyoruz.
Akşamları “ Yemekler çok güzeldi biraz fazla kaçırdık yediklerimizi eritmek lazım” diyenlere dans yarışması düzenliyoruz. Birinciye hoş sürprizler var.


e-mail:info@hayalpansiyon.com
Tel :+90 252 562 0063
Gsm:+90 533 497 0910
Adres:Kıyıkışlacık Köyü Zeytinlikuyu plaji Güllük Milas Mugla - TÜRKIYE


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...