pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM TAŞKULE OTEL






Taşkule Otel Taşkule Otel için söylenecek seyleri özetlemek için bir kelime yetmektedir *Standart dışı".. Daha eklemek gerekirse, klasik otellerin tek düze görünüşü yerine renkli, kitle turizminin kalıplaşmış yapısı yerinedaha sevecen ve estetik bir yaklaşım... Alışılmış oteller gibi yalnız gecelemek için geldiğiniz, tatiliniz bittiğinde kapısından çıkar çıkmaz unutacağınız bir bina yerine sıcak anılarla dolu bir tatili geride bırakacağınız alışılmadık bir otel Taşkule...
Bunları söylerken sizleri kelime tuzaklarına düşürmek te istemeyiz...Ancak gönül rahatlığıyla diyebiliriz ki Taşkule Otel için standart dışı sözcüğü gerçekten tarife en çok uyan sözcüklerden biri...
2006 yılında tepeden tırnağa yenilenen, yeniden döşenen ve dekorasyonu yapılan Taşkule Otel konuklarına( hatta zor beğenen konuklarına) tüm konforuyla hizmet vermeye hazır. Sakinlik, özgünlük,kendi kendinize kalmak, evinizde hissetmek... Günün tüm problemlerinden uzakta olmak Taşkule Otel"in size vereceği en güzel şeyler...
Taşkule Otel, sizin çok özel anlarınız, balayını ya da özel kutlamalarınız için çok ayrıcalıklı bir konuma sahip...Herşey bir yana, Yalıkavak'ta deniz kıyısındaki konumu, aktiviteleri ve sizlere sunduğu hizmetleriyle Taşkule Otel bir kalite sembolü...Unutulmaz bir tatil geçirmeniz için size Taşkule Otel'in diğer bölümlerini anlatan, size ayrıcalıklı bir tatil vaadeden web sayfamızın diğer sayfalarını gezmenizi öneririz. Kararınızı verdiğinizde rezevasyonununuzu da yapmanız için sayfamız hazır.
Şimdiden iyi tatiller dileriz, farklı, güzel ve unutulmaz...








Taşkule Hotel, 9 standart, 3 suit ve 3 Deluxe odasıyla hizmet vermektedir.
• Standart Odalarda satellite sky tv (700 kanal). mini bar, sıcak soğuk havalandırma, jetli duş sistemleri, cam duş kabinleri, AC-DC değişken adaptörlü saç kurutma sistemleri, 21 inch TV ve TV üzerinden münferit müzik kanalları standart olarak bulunmaktadır.
• Deluxe odalarımız deniz ve havuz manzaralı olup standart odalarımızdan 3-5 metrekare daha büyüktür. Güneş ışığına duyarlı ve az ses geçiren camları ile odalarımız misafirlerimize rahat bir tatil imkanı sunmaktadır.
• Suit odalarımız kendi içinde jaluzili, jet sistemli, saunalı, buhar kabinli olarak değişmekte ve misafirlerimizin lüksünün fazlasını karşılayacak imkanlara sahiptir. Ön süit ve deluxe odalarımız doğrudan kablosuz ADSL ile internete bağlanabilmektedir. Diğer müşterilerimiz ise müşterek alanlarda internetten yararlanabilmektedir.


Eğlence herkesin ihtiyacı, herkesin ihtiyacı kumlar üzerinde yuvarlanmaktır...
Taşktule Otel, Yalıkavak ve Bodrum'un tüm eğlencesini "herşeyin mümkün olduğu" büyük bir oyun alanı gibi size sunmaktadır.
En önemli aktivite,. fiziksel kondüsyonunuzu sağlamak için Jogging, ardından deniz kenarında yaya yolu üzerinde bir boydan bir boya yürümek... Sabahları, serin havada bu yürüyüşü yapmanızı ve ardından yüzmenizi öneririz, Taşkule otel, size deniz kıyısında, havuz başında, bistrosunda, vakit geçireceğiniz herşeyi sunmakta ama biraz manzara değişikliği için çevreye gözatmak ta güzel bir çözüm.. Yalıkavak windsurf için ideal bir bölge, Başlangıç ve orta seviyedekiler için nefis bir rüzgara sahip. Trekking, çevredeki tepeler tırmanmak, fotoğraf makinanızla günbatımını ve panoramik manzaraları kaydetmek, çevredeki bitkileri, çiçekleri, yararlı otları toplayabileceğiniz ve doğal flmorayı teneffüs edebileceğiniz doğa yürüyüşleri yapmak renkBasketbol yada tennis seviyorsanız belediyenin kortları genl kullanım için açık. Aynı şekilde belediye kahvesinde tavla ve scrabble oynamak ( herşeyden uzakta) keyifli olabilir.
Otelden biraz uzaklaşmak isterseniz Bodrum'un birbirinden güzel beldeleri sizleri sürprizleriyle bekliyor olacak. Ne isterseniz yapabilceğiniz ender bölgelerden biri Bodrum. Yelken, aletli dalış ve aklınıza gelen her türlü etkinlik...
Meşhur Mausoleum veya St.John Şovalyelerinin Kalesi ve içindeki Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi sizleri bekliyor...
Bir yanda Bodrum'un bitmek bilmeyen eğlencesi... ama öte yanınızda sizi bekleyen sıcak, dingin ve keyifli oteliniz...

Hotel Taskule Plaj Cad. #10 Yalıkavak - Bodrum- 48430 Turkey

Telephone +90 252 385 4935 Fax +90 252 385 2683

Reservations: mailto:hoteltaskule@gmail.com

Information: mailto:hoteltaskule@gmail.com

Odalar
Junior Suits
Suits
MAY &EKİM
(Sezon Dışı)
75 EURO
100 EURO
140 EURO
HAZİRAN & EYLÜL
(Yarı Sezon)
85 EURO
120 EURO
175 EURO
TEMMUZ & AGUSTOS
(Seson)
100 EURO
175 EURO
225 EURO
* Extra Çocuk yatağı
20 EURO
20 EURO
20 EURO









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...