pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM MANDAL OTEL


Gündoğan’ ın en şık evlerinin bulunduğu Casa Costa sitesinin yanında bulunan ve aynı zamanda bir parçası olan 19 Mayıs ta açılması planlanan Mandal Otel bu sene Bodrum’ un en “İN” mekanı olacağa benziyor. Lüks Butik Otel sınıfında planlanmış bu otelin ana teması adı gibi “MANDAL”… Mandal felsefesini otelin işletmecisi Cüneyt Kurt şöyle açıklıyor; “Mandal, bizim müşteriye verdiğimiz özenin, hassasiyetin ve onları el üstünde tutmamızın sembolüdür. Ayrıca insanları bir araya getiren, bir arada tutan olarakta düşünebiliriz…” Deniz kenarında bulunan bu otelin geniş iskelelerinin yanında Bodrum da ilk defa yapılan deniz içi havuzu da bulunmakta… Odalarda TV, Klima vb. gibi her türlü konforun bulunmasının yanında 24 saat oda servisi, masaj , valet Parking, Havaalanı transferi gibi imkanlarda mevcut. Otelin deniz kenarında bulunan ve bütün Gündoğan koyuna hakim barı ve hemen arkasında bulunan restoranı, Şans , Bistro gibi mekanlarından tanıdığımız Cüneyt Kurt ve ekibi tarafından özel hazırlanmış menülerle ön plana çıkacağa benziyor. Ayrıca Cüneyt Kurt otel de veya sahilde herhangi bir şekilde yüksek sesli müzik yapılmayacağını da üstüne basarak belirtiyor. Bu otelin bir başka enteresan özelliğide Otel’in ortaklarından birininde Mustafa Sandal olması.
Otelin 22 odası bulunması ve daha açılmadan yoğun bir ilgiye maruz kalması sebebiyle rezervasyonlarınızı şimdiden yaptırmanızı tavsiye ederiz.


Mandal Otel Bodrum Odalar

Otel odası kavramına yeni bir yaklaşım 20 oda ve 1 süit... Mandal Butik Otel, her biri benzersiz Gündoğan manzarasına hakim balkonlu odaları, sunduğu konfor ve rahatlık ile otel odası kavramını değiştirmektedir. Kendinizi evinizde gibi değil, evinizde olduğunuzdan çok daha iyi hissetmeniz hedeflendi... Odalarda, her türlü konforun yanı sıra, arzu edildiğinde aralıksız “Smooth Jazz Music” yayını, 24 saat oda servisi ve masaj gibi hizmetler de mevcuttur.


Mandal Otel Bodrum Eğlence ve Aktiviteler

Tatilinizi huzur, konfor ve eğlenceyle harmanlayın Gündoğan’ın masmavi serin suları kucak açmış sizi bekliyor. Bodrum’un bu cennet beldesinde, sessiz, elit, lezzetli yiyecek-içecekler ve su sporları eşliğinde denizin, güneşin... tatilin tadını çıkarın. Mandal Butik Otel’de, uzun yaz günlerinin ne kadar da kısa olduğunu düşüneceksiniz. Bu yaz, 1-2 haftanın asla yetmediğini söyleyen mutlu misafirlerimizden biri de siz olun. Mandal Otel Bodrum Yiyecek ve İçecekGurme olma yolunda bir adım... Mandal Butik Otel, Türk, Akdeniz ve dünya mutfaklarından oluşan, her damak zevkine uygun mönüler içeren zengin mutfağıyla, yemek saatlerini benzersiz bir deneyime çeviriyor. Daha önce yediğiniz bir yemeğin burada bambaşka bir lezzete büründüğünü görecek, restoranda geçirdiğiniz her dakikayı unutulmaz anılarınıza ekleyeceksiniz.



Adres : Kızılburun Mevkii, Casa Costa Sitesi, Gündoğan, 48975, Bodrum - Muğla

Tel.: 0 252 387 98 37-38-39-40 (4 Hat)

Faks : 0 252 387 98 41 E-posta : mandalhotel@mandalhotel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...