pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM TEN APART



Gümbet her ne kadar Bodrum'un resmi bir parçası olarak geçse de zaman içerisinde özel karakterini, cazibesini kazanmış bir beldedir. Yarımadanın en çok tercih edilen otelleri ve pansiyonları buradadır. Uzun kumsalıyla ilgi çekmesinin yanısıra deniz, güneş, kum kombinasyonu da şüphesiz Gümbet'in popüler olmasında etkendir.
İşte sizleri böyle bir ortamda Gümbet Ten apartta tatile davet ediyoruz.İhtiyacınız olan yalnızca bavulunuz.


Ten Apart hakkında

Denize yalnızca 250 metre, Gümbet Barlar sokağına ise 100 Metre uzaklıkta olan otelimiz hem eğlenceyi hem de huzurlu bir sessizliği sunuyor size.Rahatlıkla 4 kişinin birlikte konaklayabileceği, amerikan mutfak salon ve yatak odasından oluşan apartların hepsinde eşsiz bahçe ve havuz görünümlü balkonlar bulunmaktadır.


Klima, buzdolabı, her türlü mutfak ekipmanları ve oturma gruplarıyla evinizin rahatlığını tatilde de fazlasıyla yaşamanızı sağlayacak şekilde dizayn edilen apartlarımızda konforunuz için gerekli herşey düşünüldü.Siz tatilinizin keyfini sürerken apartınızın temizliğini bize bırakın.Gündüzleri havuzumuzda Bodrum’un o eşsiz güneşini doyasıya yaşayabilir, havuz barımızda her türlü tropikal kokteyli yudumlar yada lezzetli geniş menümüzden tadabilirsiniz.Dev ekranın karşısına geçip dünyanın her yerinden istediğiniz kanala ulaşmak, istediğiniz filmi izlemek size kalmış. Haftada bir kez düzenlenen özel barbekü gecemize katılıp animasyonlarımızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...