pansiyon otel ara

Özel Arama

ARZU OTEL VE APARTS



ARZU HOTEL & APARTS

Bir butik otel hayal edin Bodrum 'un nadide yerlesim yerlerinden biri olan Yalikavak'ta. Bodrum ' un yalinliginda , aile sicakliginda ,çiçek bahçeleri içinde ve evinizin konforunda.Burasi ARZU HOTEL & APARTS Arzu hotel& aparts Bodrum'lu olan Özükara ailesi tarfindan isletilmektedir.Bodrum merkeze 18 km, havaalanina 55 km uzaklikta PORT BODRUM YALIKAVAK MARINA nin karsisinda konumlanan otelimiz tatilinde sadeligi ve dogalligi tercih eden tüm misafirlerine 12 oda ve 10 apart ile 12 ay hizmet vermektedir.



Mutfakta kullanılan limon ve sebzelerin toplandığı ve bakımını Cengiz Özükaraının yaptığı mandalin bahçesi içinde yer alan apartlar Yalıkavak körfez manzarasını ayağınıza getirmektedir. Kendinize özel balkonunuzda güneşlenebilir, kentlerde bulamadığınız sakin ve huzurlu ortamda kahvaltı, beş çayı ve yemek zevkini tadabilirsiniz. Bahar aylarında çiçek kokuları; sonbaharda yemyeşil ağaçlardaki mandalinleri seyrederek kendinize ayrı bir keyif yaratabilirsiniz.
Geniş salon ve açık mutfağı, evinizi aratmayacak şekilde, her türlü detay ailenin mimar olan bireyi tarafından bizzat düzenlenmiştir. Klimalı apartlarda buzdolabı, ocak dört kişilik bir ailenin gereksinim duyacağı her türlü mutfak gereçleri size hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeyecektir. İsterseniz otelin yüzme havuzunda serinler, isterseniz 200 m mesafedeki plajda yüzebilirsiniz. Deniz ve havuz sonrası küvetini doldurduğunuz banyoda rahatlayıp özel balkonunuzda aperatifinizi ya da çayınızı alabilir, veya televizyon seyredebilirsiniz. Kahvaltı , öğle veya akşam yemeklerinizde otelde almak isteyen konuklarımız bizlere ailemizle birlikte olma ve yeni dostlar edinme zevkini vereceklerdir.
Geniş ebeveyn yatak odası salon ve balkonu ile her türlü rahatınız evinizi aratmayacak şekilde düzenlenmiş olan ve beyazın hakim olduğu apartlarda renkler sizi yormayacak ve dinlendirecek şekilde düzenlenmiştir. Perdeler ve yatak takımlarında kullanılan malzeme el dokuması ve yöresel kumaşlardan hazırlanmıştır.



Yalıkavakıtaki aileye ait arazileri üzerinde mimari çizim ve inşaatını da bizzat kendilerinin yaptığı otel ve apartlarda Bodrum Mimarisini titizlikle uygulamışlardır. Denize sıfır Yalıkvak Marina önündeki otelde sadelik, konforla birleştirilmiş, gözü ve ruhu yoran detay dekorasyondan kaçınılmıştır. Oda renklerinde geleneksel Bodrum mimarisi beyazlığı ve deniz mavisi hep ön planda tutulmuştur.
Gerektiğinde çift kişilik yatak haline getirilebilen iki kişilik odalar, her türlü ihtiyaca yetecek genişlikte planlanmış, gardrop ve banyo ferah tutulmuştur. Tatilde ihtiyaç duyacağınız her şeyin bulunduğu odalara arzu edilirse TV de ilave edilebilmektedir. Bazı odalar muhteşem Yalıkavak körfez manzarasını pencerenize getirirken, diğerlerinde Cengiz Özükaraının bizzat yetiştirdiği ve tek yaprağına dokunmaya kıyamadığı, bu nedenle de çiçek ormanına dönüşmüş bahçenin manzarasını pencerenize getirmektedir.
Geleneksel Bodrum mimarisi örneğini oluşturan otelde alt kat odaları engelli konuklarımız düşünülerek planlanmıştır.
Arzu eden konuklar 100-150 m uzaklıktaki plajda mavi bayraklı Yalıkavak körfezinde yüzerek, güneşlenerek dinlenip eğlenirken; arzu eden konuklar yüzme havuzunda serinleyip güneşlenebilirler. Aile bireyleri tarafından sunulan servisle alkollü veya alkolsüz içeceklerini yudumlayabilirler.
Erken kalkmayı seven konuklar sabah yürüyüşlerini Yalıkavak körfezi boyunca yapabilecekleri gibi; yaklaşık 2,5 km mesafedeki Sandima Köyü istikametinde yapacakları yürüyüşle yeni yerleri keşfetme zevkini katabilirler.
Sabah 8.00 den itibaren açık büfe olarak sunulan kahvaltı kendinizi evinizde hissettirecek ve aynı zamanda yöresel tatları denemenize olanak sağlayacak şekilde çeşitlendirilmiştir. Özükara ailesinin kendi zeytinlerinden oluşan ev zeytini ve zeytinyağı yanında yöreye özgü çökelek her zaman sofrada yer almaktadır. Özükara ailesinin hazırladığı ev yapımı kurabiye ve börekler zaman zaman sofrayı zenginleştirirken eğer mevsiminde iseniz otel bahçesinde yetişen üzümler sabah kahvaltısının sürprizi olabilmektedir.
Bodrumıa özgü ev yemeklerinden oluşan menü öğle ve akşam yemeklerinde Özükara ailesinin konukseverliği ve sıcaklığını yansıtmaktadır. Ancak yiyecek konusunda damak tadını değiştirmek istemeyenler için çeşitli seçenekler her an servise hazır bulundurulmaktadır. Yemek aralarında bir şeyler almak isteyenler için soğuk, sıcak sandviç, hamburger ve arzu edenler için gözleme servisi her zaman yapılmaktadır.
Havuz başındaki beş çayları, ev yapımı kurabiye boğaça ve ya börekle gün batımına kadar sürmektedir. Muhteşem Yalıkavak günbatımını arzu edilirse havuz başındaki barda aperatifinizi alırken izleyebilirsiniz.
Akşam yemeği sonrası yürüyüşlerinizi dostlarınız ve kendiniz için yapacağınız. Yalıkavak merkezinde yer alan çarşıyı da kapsayacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Sakin geçen günlük yaşamın ardından hızlı ve eğlence dolu gece hayatı arzu edenlere 30 dakikalık ulaşımla Bodrum-Yalıkavak dolmuşları sabaha kadar servis vermektedir.


ARZU HOTEL & APARTSÇÖKERTME CD. MARINA KARSISI YALIKAVAK-BODRUM-MUGLA
TEL:0.252.3854283-4FAX:0.252.3855217
E-MAIL:mailto:arzuhotel@%20gmail.comarzuotel@ttmail.com
http://www.yalider.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...