pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM SU OTEL



Su Otel, Bodrum’un merkezinde fakat kargaşa ve gürültüden uzak, dar sokakların arasına saklanmış bir küçük vaha gibidir.Merkezde her yere yürüme mesafesinde olup, çevresi evler ile çevrili olduğu için gürültüden uzaktır. Gerçek Bodrum havsını soluyabileceğiniz bir mekan.
Genel dekorasyon, özenle seçilmiş her birinin bir hatırası olan küçük objeler ve antikalar ile süslenmiş ; ege çiçek ve bitkileriyle misafirlerine kollarını açar. İncir , nar, mandalina, turunç, badem, zeytin ağaçları misafirlerimizi ağırlamak ve şehir yaşamından onları uzak tutabilmek için adeta bir birleriyle köşe kapmaca oynarlar. Ama zannet meyinki bahçemiz çok büyük ama her köşesi sizi öyle bir saklar ki gönül bahçesinde kimse sizi bulamaz, istenmedikçe. Bu yüzden de odalarımızda da TV ve telefon yoktur.Ama odalarımız hepsinde klima vardır. Banyolarımız ise hepsi bir birinden güzel ve farklı bir makyaj içindedir. Küçük Otelimizin 21 adet iki kişilik ( bazıları ilave yataklı olabilir ) ve 4 adet süite odası mevcut. Süite odalarımızdan bir tanesi ise Türk hamamlıdır. !
Aile grupları veya özel günlerinizdeki grup rezervasyonu için lütfen bize bir sure önceden haber veriniz ki hazırlık yapmak için vaktimiz olsun.
Su Otel’in güzel ve sevecen yıllardır bizim ile beraber olan personeli (ve yaşlı kedisi LULU ) sizleri ağırlamak ve ihtiyacınız olan Bodrum yarımadası ile ilgili yardımı, tavsiyeyi ve bilgiyi sizlerle paylaşmaktan her zaman mutluluk duymuştur.
Siz yeni dostları ve özellikle eski dostları tekrar tekrar ağırlamak bizim en büyük heyecanımızdır.



SERVİSLER:

Özel bir kutlama ve özel bir sürpriziniz varsa SU AY yelkenli yatımız ÖZEL ikramlari ile ( Şampanya, meyveler ve mezeler ) size özel olduğunuzu hissettirecek.
Fiyatlarımız 400 Euro'dan başlamaktadır. Siz dileyin veya hayalini kurun biz gerçekleştirelim.
Kaptanımız yelkenli yatımıza mazotunu koysun sizleri akşam üstü gün batımına götürsun veya yelkenleri doldursun heyecaniniza heyecan katsın. Ama konfor her zaman ön planda..!

Kahvaltı

Su Otel de kahvalti yaptiginizda KESINLIKLE güne faklı başlarsınız.Receller kendi bahçe ve mutfagimizdan, ballar komşunun kovanından ( aramızda kalsın ! ) taze portakal işte o manavdan. Zeytinler Otelin en eskisi Ali’nin köyünden, simit ve çörekler taş fırın, yumurtalar merkezdeki supermarketten.Saat 08.00 / 11.00 arasinda. Eger olduda kaçırdınız !! Ali Bey’e fısıldayın birşeyler hazırlatır mutlaka.


Yemekler

2007 ‘den itibaren artık bizimde mükemmel bir restaurantımız var. Ahçı ben degilim ! Yemeklerimiz yöresel mutfak kültürün ahçımızla karşılaşması ve bir birlerine aşık olmalarının ürünü olan bol yeşillikli, balıklı ( taze ) , hafif mezeli ve zeytin yaglilarin kalbinizi rahatlattığı fiyatlarimizin ise sizleri rahatlattlgı ( yani makul !! ) Evet benim dekore ettiğim bir mekanda, mandalina agaçlarının altında görsel bir şölen.Ogle ve gunduz saatlerindeki şahane sandewichlerimizden bahsetmeyecegim. Kesinlikle tatmaniz lazim…!.
Su Bar

Evet, bizler Single Malt whisky si hayraniyiz. Belli oldugu uzere çesit bol Edinburg’u aratmiyor. Gündüzleri özellikle sundugumuz frozen meyveli içeçeklerimizde şahane, hele hele yemek oncesi Cin & tonigimiz her kezce bilinir.Ama herşeye ragmen gurultu ve muzigimiz ayarlı. Saat 23.00 den sonar fısıldıyarak konuşmak serbest. Eken yattanlarda var ve anlayışınız için her zman ki gibi müteşşekkiriz. Kahveler bizden..

Resepsiyon

Resepsiyonumuz devamlı açık. Geceleri Yüksel Bey hem ortalığı control ediyor hemde resepsiyonu. Bir ihtiyaciniz oldugu zaman hemen oracıkta hazır.Gunduz veya aksam saatlerinde eger odanizda veya serviste ters giden bir şeymi oldu lütfen bize hemen bildirinki en kısa zamanda problemi çözelim / isteginizi yerine getirelim..
Check out timesGenelde odaya giriş ve odayı boşaltma saatlerinde mumkun oldugunca esnek davranmaya çalısıyoruz ama yaz aylarında biraz zorlanıyoruz. Anlayısınıza sıgınarak Odayı terk etme saati 12.00 dir. Ama valizleriniz birakacaginiz bir odamiz ve dus alabileceginiz birde wc/dus umuz mevcut

Ulaşım

Havalimanı ve diğer transferler için konforlu WV minibüsümüz Feyzullah Bey ile beraber sizleri otoparkımızda bekliyor olacak. Lutfen resepsiyondan bilgi aliniz.
Valizlerinize Otele ulaştığınızda ve ayrıldığınızda yardımcı olamak sizlere sunabilecegimiz ilk ve son olan güler yüzlü hizmetimizdir. Bizim için bir zevktir.
Turgutreis Cad. Tepecik Mah. 1201 Sk. No:15 BODRUM / MUGLATel : +90 252 316 69 06 - +90 252 313 48 49Fax : +90 252 316 73 91

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...