pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM KAPTAN KEMAL APART OTEL



Gümbet Barlar sokağına 100 metre, denize yalnızca 250 metre uzaklıkta olan otelimiz hem eğlenceyi hem de huzurlu bir sessizliği sunuyor size. Rahatlıkla 4 kişinin birlikte konaklayabileceği, amerikan mutfak salon ve yatak odasından oluşan apartların hepsinde eşsiz bahçe ve havuz görünümlü balkonlar bulunmaktadır. Tv, klima, buzdolabı, her türlü mutfak ekipmanları ve oturma gruplarıyla evinizin rahatlığını tatilde de fazlasıyla yaşamanızı sağlayacak şekilde dizayn edilen apartlarımızda konforunuz için gerekli herşey düşünüldü. Apartınızın temizliği ise bizim işimiz, isteğinize göre hergün, hijyen kurallarına göre titizlikle temizlenen apartınızda gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz.Gündüzleri muhteşem havuzumuzda Bodrum’un o eşsiz güneşini doyasıya yaşayabilir, havuz barımızda her türlü tropikal kokteyli yudumlar yada lezzetli geniş menümüzden tadabilirsiniz. Haftada bir kez düzenlenen özel barbekü gecemize katılıp animasyonlarımızla doyasıya eglenebilirsiniz.Restorantımızda en kaliteli markalarla ve günlük alınan taze ürünlerle hizmet vermekteyiz. Kahvaltılı satışların yanısıra isterseniz Bodrum şartlarına göre makul ücretler karşılığı zengin menümüzden faydalanabilirsiniz.


Kaptan Kemal Kimdir ?
Bodrumun ilk sünger avcılarından olan Kaptan Kemal, birçok batık eserin bulunmasında rehberlik yapmıştır. Bodrum Kalesinde yer alan müzelerin açılmasında önemli emekleri bulunan bu eski deniz adamı, 1993 yılında, yerli ve yabancı turistlere gerçek Bodrum’u yaşatmak, en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için Kaptan Kemal Apart Otel’i açmıştır. 2000 yılında hayata veda ettikten sonra biz torunları onun anısını yaşatmaya çalışıyoruz.
Kaptan Kemal Apart Otel Hakkında
Gümbet merkezde denize 250 mt. mesafedeyiz.* Apartlar 1 yatak odası, 1 açık mutfak salon şeklindedir.* Apartlarda 4 kişi konaklayabilmektedir.* Bütün apartlarda bahçe ve havuz görünümlü geniş balkonlar bulunmaktadır.* Apartlarda klima, Tv, buzdolabı, her türlü mutfak ekipmanları, oturma grupları, saç kurutma makinası mevcuttur.* Kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır.* Havuz, şezlong ve şemsiyeler ücretsiz olarak hizmetinizdedir.* Restaurantımız ve havuz barımız 24 saat açıktır.* Barbekü geceleri ve çeşitli animasyonlar yapılmaktadır.

Gümbet Mah. Lale Sok. No:4 Gümbet / Bodrum / TürkiyeTel: +90 252 319 3357 / Fax: +90 252 319 3370 Cep: +90 532 725 9345 E-mail: info@kaptankemal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...