pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM KARDEŞLER MOTEL VE APART



Güler yüz, iyi hizmet, mutlu tatil...


Turizmin ilk başladığı yıllardan itibaren sizlerin hizmetinde olan Kardeşler, eşsiz dalgasız denizi ve meşhur kumsalıyla sizlere 30 yıldır mutlu tatiller sunuyor. Güleryüzlü hizmetimizle sadece mutlu bir tatil yaşamakla kalmayacak, yöresel ev yemeklerimizle tatilin tadına da varacaksınız. Denize sıfır motelimizde denizden en güzel şekilde faydalanabilmeniz için ücretsiz şezlonglarımız vardır. İskelemizde gulet ve kotra karşılaması yapılır. Otoparkımız sayesinde motele ulaşımınızı rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Her birinin özel balkonu olan Suit ve 2 kişilik odalarımızda safebox, klima, minibar, saç kurutma makinesi ve televizyon bulunmaktadır. Restaurantımızdaki Wireless Hotspot olanağından da ayrıca yararlanabilirsiniz. Ayrıca, havaalanından karşılama ve uğurlama servisimiz; su sporları ve tekne turları olanaklarından faydalanma imkanınız bulunmaktadır. 20 dakikada bir yapılan dolmuş seferleri ile Bodrum'un merkezine ulaşım sağlanmaktadır. Kardeşler motel bir aile işletmesidir.

Denize sıfır olan motelin mimarisi Bodrum'un güzelliğine uyum sağlayacak şekilde düşünülmüş. Doğa ile iç içe olan motelimizin odalarında klima, minibar, tv, safebox, saç kurutma makinesi gibi özellikler standart kılınarak siz değerli misafirlerimizin maksimum rahatlığı sağlanmaktadır. Tüm bu ekstralardan ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz odalarımızda rahat edebilmeniz için tüm konfor olanakları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanmıştır. Motelimizin eşsiz manzarası sizi büyüleyerek huzur dolu bir tatil geçirmenize önayak olacaktır. Bunun yanısıra kendi evinin konforunu arzulayan misafirlerimiz için özel olarak tasarlanmış denize 100m. uzaklıktaki apartlarımız, Kos Adası manzaralıdır. 2 oda, mutfak, salon, banyo ve büyük birer balkon apartlarımızda standarttır. Üst kat apartlarımızda ise ayrıca Bodrum'dan kış aylarında da vazgeçemeyen misafirlerimiz için şömine bulunmaktadır.
Kardeşler Motel Akyarlar, Karaincir Koyu Bodrum / Muğla TÜRKİYE Tel. : 0252 393 60 34 Faks : 0252 393 80 70info@kardeslermotel.com
Web:http://www.kardeslermotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...