pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM GECE HAYATI

Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra gece klüpleri,barları,diskoları, restorant ve kafeleriyle de Dünya'ca tanınan Bodrum sezon boyunca Türkiye'nin en gözde eğlence merkezi olma özelliğini devam ettiryor. Her zevke, her yaş gurubuna göre eğlence mekanı bulabileceğiniz Bodrum'da dilerseniz Dünya'ca ünlü gece klüplerinde sabahlara kadar çılgınca dans edip eglenebilir, dilerseniz sahildeki restorant ve kafelede içkinizi yudumlarken tatilinize unutulmaz anılar katabilirsiniz.Akşam yemeğinden sonra sahil boyunca sıralanmış barlar,restorantalar ve kafelerlerle dolu olan Barlar Sokağı'nda (Dr.Alim Bey Caddesi) keyifli bir yürüş yapabilir ve hepsi birbirinden güzel onlarca eğlence merkezi alternatiften birisini seçerek eğlenebilirsiniz.



CLUB HALiKARNAS
Bodrum gece hayatının simgesi haline gelen Club Halikarnas 5.500 kişilik kapasitesi ile Dünyanın en büyük açık hava diskolarından biri.Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan club her geçen gün yenilenen şovları ve eğlenceleri ile, ününe haklı bir ün katıyor.Akşam saat 22:00 de lazer gösterisi ile başlayan eğlence canlı şovlar,grup dans gösterileri ve çılgın partilerle sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.Sezon boyunca çeşitli günlerde yerli,yabancı ünlü sanatçı ve dj’lerle sık sık süprizler yapan Halikarnas’da müzik ve eğlenceyi yaşamak apayrı bir haz.Eger kalabalık içine girmek sizi rahatsız ediyor,eglenceyi sadece izlemekten zevk alıyorsanız Club Halikarnas’ta masa rezerve edebiliyorsunuz. Masa rezerve ettirmek istemiyorsanız içeceklerinizi kendiniz alıyorsunuz.Club Halikarnasın güvenliğini son derece profesyonel ve kalabalık ekipler tarafından sağlanıyor.Cuma ve Cumartesi geceleri çılgın köpük partisi, Pazartesi gecleri ücretsiz bira,Salı geceleri ücretsiz votka,çarşamba geceleri ücretsiz şarap partileri ve her Pazar gecesi bayanlara girişte %50 indirim.



CATAMARAN NIGHT CLUB
Dünyanın en büyük yüzen diskosu Marina Club Catamaran Ege’nin büyüleyici güzelliğinde unutulmaz bir gece geçirmeniz için sizleri bekliyor.Yıllardır Bodrum’un en gözde eğlence merkezlerinden biri olan Club Catamaran, gecede 5000 konuğu ağırlayacak kapasitesi, Dünya’ca ünlü Dj’leri eşliğinde eğlencenin sabahın ilk ışılarına kadar zirvede olduğu ve benzerini hiçbir yerde bulamayacağınız dans şovlarıyla programına her akşam saat 22:00 de başlıyor. Gece yarısı 01:00’e kadar tüm hızıyla limanda devam eden eğlence, daha sonra limandan uzaklaşırken geride bıraktığınız bodrum gece manzarası ile dahada heyecan verici bir hal alıyor.Zemini tamamen cam olan Catamaranda dans ederken altınızdan gelip gecen balıkları izlemek ayrı bir zevk.



HELVA BAR
Şimdiye kadar birçok ünlü gece kulubunun (Hadigari,M&M ve Catamaran kurucusu olan Mehmet Helvacioglu veya namı diğer "helva"actigi yeni gece klubunu kısa zamanda popüler gece klüpleri arasına sokmayı basarmış. Helvada günün popüler müzikleri çalınıyor ve iç ve diş mekan tamamıyla denizle ilgili aksesuarlarla dekore edilmiş. Bunun şüphesiz nedeni Mehmet Helvacioglu'nun tam bir deniz ve müzik tutkunu olması. Hem nostaljik hem de günün müziklerini çalan Helvada arabanızı valeye bırakıp içkinizi içebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...