pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM DELTA BEACH RESORT OTEL



Delta Beach Resort Otel'de herkes için birşeyler var! Tatil adına istediğiniz ve beklediğiniz
herşeyi deneyimli ve güleryüzlü ekibi ile sizlere sunmaya hazır.Delta Yatırım Holding güvencesi altında yepyeni konsepti ve ekibiyle birlikte toplam 200 oda olarak 2009 yaz sezonuna merhaba diyecektir..Açık ve kapalı yüzme havuzları, aquaparkı, konforlu iskelesi, ahşap güneşlenme alanları ve kumsalı ile özel plajını unutamayacaksınız...

Şehir karmaşasından izole
Muhteşem gün batımı ile birlikte
Baş başa ve romantik ya da ailenizle birlikte
Egenin sıcak güneşinde ya da ılık bir iklimde
Herşey dahil sisteminin konforunda ya da canınız ne dilerse.
İşinize konsantre ya da stresten uzak ve dinlenmede...
Delta Beach Resort Otel'de herkes için birşeyler var! Tatil adına istediğiniz ve beklediğiniz herşeyi deneyimli ve güleryüzlü ekibi ile sizlere sunmaya hazır.
Delta Yatırım Holding güvencesi altında yepyeni konsepti ve ekibiyle birlikte toplam 200 oda olarak 2009 yaz sezonuna merhaba diyecektir..
Açık ve kapalı yüzme havuzları, aquaparkı, konforlu iskelesi, ahşap güneşlenme alanları ve kumsalı ile özel plajı olan tesiste sahilde tüm motorlu ve motorsuz su sporları yapılabilmektedir. Aktivitelerimiz dahilinde; tenis kortu, basketbol, beach volley, bilardo, masa tenisi, internet cafe, disco, bulunmaktadır.Mini alışveriş merkezimizdeki dükkanlardan ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, dostlarınız için hediyelikler bulabilirsiniz.

Otelimizde standart deniz manzaralı, kara manzaralı ve delux kara veya delux deniz manzara , engelli oda ve sigara içilmeyen oda olmak üzere toplam 200 adet oda bulunmaktadır.
08:00 - 24:00 saatleri arasında ücretli olarak oda servisimiz bulunmaktadır.

STANDART ODALAR
Standart odalarımız kara veya deniz manzaralı olmak üzere 30 m² dir.

Oda donanımı
Split klima
Duş / WC
Saç kurutma makinesi
Direkt hatlı telefon
Plazma TV
Mini Bar ( İlk girişte tüm soft içecekler ücretsiz diğer günler ücretlidir.) Su daima ücretsizdir.
Özel emanet kasası (ücretsiz)
Teraslı veya balkonlu odalar
Seramik zemin


DELUX ODALAR
Kara veya deniz manzaralı olmak üzere 40 m² dir.
Duş / WC
Split klima
Saç kurutma makinesi
Direkt hatlı telefon
Plazma tv
Mini Bar (İlk girişte tüm soft içecekler ücretsiz, diğer günler ücretlidir.) Su daima ücretsizdir.
Özel emanet kasası
Teraslı veya balkonlu odalar
Seramik zemin





Otelimizde; İki açık ve bir kapalı yüzme havuzumuz, ayrıca su kaydırağından oluşan Aquaparkımız bulunmaktadır. Fitness Center, Türk hamamı, Sauna, 200 metre uzunluğunda özel plajımız, iskelemiz, şezlong ve ahşap güneşlenme bölümleri, minderler, plaj şemsiyeleri misafirlerimizin kullanımına sunulmuştur.
Sahilde; Jet Ski, banana, kano, deniz bisikleti, su kayağı vb. su sporları yapılabilirken; tenis kortu, basket sahası, beach volley, masa tenisi, bilardo, dart, disco, amfi tiyatro, çocuk kulübü aktiviteleri ve sağlık hizmetleri de bulunmaktadır. İnternet Cafe, 1 adet 200 kişilik (tiyatro düzeni) toplantı salonu ve ekipmanları organizasyonlarını tatil ile birleştirmek isteyenler için mükemmel bir fırsat yaratırken; gündüz ve akşam animasyonlarıyla misafirlerimizin gündüzleri havuzda & plajda yarışmalar ve oyunlarla, gece müzik ve şovlarla tatil anılarını eğlenceli dakikalarla renklendirmelerini sağlamaktadır.Gün içerisinde ve akşam animasyon mevcuttur. Gündüzleri havuzda ve plajda yarışmalar ve oyunlar, gece müzik ve animasyon şovları vardır.
Ücretli ücretsiz aktiviteleri konsept bölümünden öğrenebilirsiniz.

Aratepe Mevkii Sanatçı Evleri CaddesiNo: 29 Yalıkavak - BODRUM - TÜRKİYE
TEL:0252 385 56 56
FAX:0252 385 56 57
Mail:mailto:info@deltabeachresort.com
Web :http://www.deltabeachresort.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...