pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM DİA BEACH OTEL


Dia Beach Otel Bodrum

Dia Beach Club Bodrum / Yalıkavak Gökçebel Koyu’da bulunup Bodrum Milas Havalimanı’na 44 km, Bodrum merkeze 18 km, Yalıkavak merkeze 4 km, Göltürkbükü’ne 4 km uzaklıkta bulunmaktadır. Denize sıfır konumdadır.


ODA:

Toplam 9 bloktan oluşan tesiste 7 blok misafir odalarına, 2 blok ise sosyal ve idari bölümlere ayrılmıştır. Tamamı deniz manzaralı 50 adet standart oda mevcuttur.

Standart Oda : Tamamı Gökçebel Koyu manzaralı duş dahil 30 metre kare olan standart odalarda split klima ile ısıtma ve soğutma, uydu yayınlı tv, direkt hatlı telefon, fön, balkon bulunmaktadır.

TESİS:


Tesiste 1 adet açık ana restaurant, 1 adet kapalı ana restaurant, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 1 adet bebek havuzu, masa tenisi, bilardo, oyun salonu, tv odası, mini market, 2 adet bar, hobi odası, hamak bulunmaktadır.


ÇOCUK:
Tesis küçük misafirlerine çocuk yüzme havuzu, bebek havuzu, çocuk oyun alanı hizmeti sunmaktadır.

PLAJ:

Kendisine ait özel plajı içerisinde ücretsiz şezlong, şemsiye, minder servisi verilmektedir.



KONAKLAMA:

Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, ikramlı beş çayı, 10.00 – 23.00 saatleri arasında tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:



Restaurantlar ve yüzme havuzları, masa tenisi, tv odası, hobi odası, hamaklar, 10.00 – 23.00 saatleri arasında tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi, şezlong, şemsiye, minder tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER:

Bilardo, market, oyun odası, tüm ithal içecekler, saat 22.00’den sonra tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...