pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM AKKAŞ PANSİYON

Mazı'nın ışıltılı berrak sularında sakin bir tatilin keyfine ortak olun.Gökova Körfezi'nin eşsiz gün batımlarını izlerken doğanın bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz.


Gökova Körfezinin eşsiz güzellikteki Mazı Sahilinde bozulmamış doğası ve insanıyla aile işletmesi olarak hizmet veren Akkaş Pansiyon da "Hizmette sınır yoktur" Pansiyonumuz denize 150 metre mesafede olup, portakal ağaçlarının gölgesinde huzur dolu bir tatil için idealdir. Akkaş Pansiyon da Sabah kahvaltılarında sınırsız çay - kahve, ev reçelleri, sizin için özel olarak temin edilen hakiki bal, taptaze yumurta, zeytin, zeytin yağı, kendi bahçemizde yetişen organik domates, salatalık, nane, kekik ve çeşit çeşit peynirler sunulur. Öğle ve akşamları arzunuza göre yemekler pişer, kendi tuttuğumuz balıklardan yiyebilirsiniz. Aktiviteler: Akkaş Pansiyonda bangır bangır müzikler, aşırı kalabalık ararsanız bulamazsınız. Ama arzu ederseniz bunun için Bodruma giden araçlardan birisine binerek bu isteğinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz teknemizle yakın koyları gezebilir, geceleri gökyüzünde ne kadar çok yıldız olduğunu hissedebilirsiniz. Tertemiz denizimizde yüzerken denizin altynda eski uygarlıkların kalıntılarını görebilir, modern dünyanın insanı nasyl da yabancılaştırdığını daha çok hissedersiniz. Buraya yalnız ya da dostlarınızla gelmenizde hiç fark olmadığını kısa zaman içinde farkedebilir, dönüşünüzde bir dahaki gelişinize kadar yeni dostlarınızın sizi, sizin onları özleyeceğinizi düşünürsünüz.


Tertemiz kar gibi çarsaflar, piril piril dus-wc, klimali odalarimiz her gün sizleri rahatsiz etmeden itinayla temizlenir.

Mazı Köyü Hurma Yalısı Mazı Köyü - Bodrum - Muğla Tel: 0252 3392095 Mobil: 0532 6567391 Muhterem Akkaş - akkaspansiyon@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...