pansiyon otel ara

Özel Arama

BODRUM'DA GECE YAŞAMI


"Bodrum geceleri yaşar" derler... Doğrudur. Türkiye'de hatta Avrupa'da bu denli canlı, bu denli eğlenceli, sabaha kadar yaşayan kent azdır... Üstelik yalnızca eğlence ile de sınırlı değildir Bodrum yaşamı... Tarihi, denizi, doğası, beldeleri, insanları ile başlıbaşına ilginç bir yaşam kültürü örneğidir... Eğlenecek, vakit geçirecek, kafa dinleyecek bir mekan mutlaka vardır sizin için de Bodrum'da ... İşte Bodrum'daki gece yaşamının ünlü adreslerinden birkaçı...


CLUB HADİGARİ

Hadigari, 1974 Temmuz ayından beri kesintisiz hizmet veren Bodrum'un en eski barı.

Barlar Sokağı'ndaki eski Hadigari ruhunu yanına alarak kalenin eteklerindeki yeni yerine sekiz yıl önce taşınan Hadigari, 5 dönüm üzerine kurulu 2000 kişilik kapasitesiyle Bodrum'un en büyük barlarından biri… Bu yıl 32. yılını kutlayacak olan Hadi Gari, kalenin görkemli surlarına sırtını dayamış, Kumbahçe Koyu'nun güzelliğini kendine manzara edinmiş.

Hadigari: Kaledibi / BODRUM - Türkiye

+90 (252) 316 00 48


1 Ağustos Cumartesi Ezginin günlüğü ve Bülent Ortaçgil Konseri













ORA BAR
Pek çoğumuzun hayatında yeri olan bir mekândır Ora Bar. Bugün Bodrum'un en tanınan, en sevilen eğlence mekânı sahiplerinin çoğu Ora Bar'ın tezgâhından geçmiştir. Bu yıl Ora Bar on sekizinci yaşını kutluyor ve şimdi yine emin ellerde. Yeni sahipleri Ümit Tan ve Ömer Cağaloğlu günün trendlerine uygun, yeni bir anlayışla Ora Bar’ı Ora Bar yapan değerleri koruyarak geleneği sürdürüyorlar.


İlk kez gidenin bile kendini yabancı hissetmeyeceği, sıcak bir ortam. Günün trendy müzikleri ve çok iyi bir ses düzeniyle Bodrum gece hayatının tam ortasında olduğunuzu biliyorsunuz, Ora’dasınız işte!

Çarşı Mah. Dr.Alimbey Cad. No:17 Bodrum Tel: 0252 316 39 03



KÜBA BAR
Gün batıp da yıldızlar geceyi süslediğinde; yeni bir hayatın çağrısı duyulur Bodrum’da….. İşte o güzel akşam üzerinde Bodrum Marina’ya doğru yapacağınız yürüyüşte, sahil yoluna cephesi olan bahçesinde asırlık ağaçları ile yine yüz yaşını aşkın tarihi taş bina olarak karşınıza çıkar Küba. Rıhtıma bağlı teknelerin karşısında enfes kale manzarası eşliğinde; içkinizden ilk yudumları alırken seyredebileceksiniz Bodrum’un güneşe veda edip, kendini gecenin kollarına bırakışını…Akşam üzeri saatlerinde hafif yemek müziği ile başlayan müzik yelpazesi gecenin ilerleyen saatlerinde ritmini artıran jazz, etnik ,latin, chill out house tarzlarında gecenize keyif katmaya devam edecek.

Bodrumun en sevilen mekanlarından birisi. Açıldığı günden beri hep zirvede kalmayı başaran Küba’nin iyi bir mutfağı ve oldukça kaliteli müziği var.


Neyzen Tevfik Cad. No:62 Bodrum Tel: 0252 3134450



BBC BAR
Bodrum’un barlar caddesi Cumhuriyet Caddesi’nde deniz tarafında ve deniz kenarında, Bodrum’un isim yapmış barlarından birisidir BBC. Bodrum’da özellikle kırk yaşın altındaki yaş grubundan olup da BBC’yi bilmeyen yoktur. Bu yıl BBC bar plajıyla da çok rağbet görüyor. Bodrum kalesine ve ufukta seyreden yelkenlilere karşı güneşlenmek, denize girmek, BBC Bar’ın DJ’lerinin günün saatlerine uygun olarak seçtiği müziklerle, hem de Bodrum’un en hareketli caddesinde, kendi sakin köşemizde! Değmeyin keyfimize… Plaj denince işin içine snack bar ve buz gibi içecekler de giriyor tabii; frozen’lar, milk shake’ler, serinletici içecekler… Ama en çok tercih edileni bol buzlu, naneli, yoğurtlu, alkolsüz bir BBC spesiyali olan içecek “BBC Peron”. “Yumuşak minderlerin üzerinde uzanıp nargile içeceğim” diyorsanız o da var. Kahvaltı veya brunch da seçenekleriniz arasında. Gece boyunca günümüzün en trendy müziklerinin çalındığı, sürpriz grupların sahne aldığı BBC Bar 200 m2lik geniş bir kapalı alana sahip. Günün yirmi dört saati açık olduğunu da sözlerimize ekleyelim. Sabaha kadar dans yani, anlayacağınız. BBC’de bizim en sevdiğimiz ne diye sorarsanız; eğlence doruğundayken gecenin bir yarısı, belki de sabaha karşı, üstünüze başınıza bakmadan denize koşarak girmek, deriz.


Cumhuriyet Cad. No:70 (Baraz Otel yanı) Bodrum Tel:0 252 316 39 52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...