pansiyon otel ara

Özel Arama

DÖRT MEVSİM PANSİYON


Tatile çıkmak istiyorsunuz fakat nereye gideceğinizi bilmiyorsunuz? Ege kıyılarının incisi olarak nitelendirelen Bodrum ; hareketli gece hayatı, tekne / yat turları ve su sporları ile ege kıyılarının vazgeçilmezlerinden. Sizde bu tarih ve deniz in iç içe bulunduğu bu cennet ilde tatil yapmak isterseniz çok doğru bir karar almış olursunuz ve bizlerde bodrumun en merkezi bölgesinde konuçlanan dört mevsim pansiyon olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Pansiyonumuzun her odasında duş-tuvalet, sıcak su, kablosuz internet, TV ve klima vardır. Garajda karşılar, garajdan uğurlarız. Grup ve okul gezileri kabul edilir. Pansiyonumuz bodrum merkezdedir; plaja 150 metre uzaklıkta , bodrum kalesine yürüyerek 15 dakika uzaklıkta, bodrum gece hayatının vazgeçilmezi barlar sokağına 5 dakika uzaklıktadır. Pansiyonumuzda evcil hayvana izin verilmektedir. Kedi, köpek, vs gibi evcil hayvanlarınızla birlikte pansiyonumuzda kalabilirsiniz.


FİYATLAR:
Tek kişi - 45 TL İki kişilik oda - 80 TL Üç kişilik oda - 105 TL
Tüm fiyatlar TL bazında olup 1 gecelik Yarım pansiyon ücretleridir. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz. Tüm vergiler dahildir.. Odalarda çıkış saati 12:00 , giriş saati 14:00 dür. Pansiyonumuz fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Pansiyonumuzda evcil hayvan kabul edilmektedir.
Yarim pansiyon ücretleridir. Fiyata sabah kahvaltısı dahildir. (Sabah 9 - 10:30 arası verilmektedir) Tüm odalarımızda TV ve Klima vardır. Pansiyonumuzda Kablosuz internet baglantısı (wireless / wi-fi) mevcuttur. Aksam yemegi ve 24 saat içecek servisimiz extra olarak ücretlendirilmektedir. Günlük tekne turları & araba motor kiralama hizmetlerimizde mevcuttur.
Halikarnas Diskoya 50 metre uzaklıkta. Zeki Müren Müzesine 20 metre uzaklıkta. Bodrum Kalesi yürüyerek 15 dakika. Barlar Sokağı yürüyerek 5 dakika. En yakın plaj 150 metre uzaklıkta. Mavi Bayraklı plajına yürüyerek 5 dakika. Hava alanına 40km uzaklıkta. Bodrum Otogarına 15 dakika uzaklıkta

Dört Mevsim Pansiyon Adres: Zeki Müren Cad. No:23 48400 Bodrum Tel : +90252 316 27 43

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...